Hüseyin Çelik açtı ağzını yumdu gözünü!.. “Bülent Arınç, dürüst ve namuslu bir insandır”

Hüseyin Çelik, FETÖ konusundaki açıklamaları kamuoyunda büyük tepki toplayan Bülent Arınç’a destek vererek “Sayın Arınç vicdan sahibi bir insandır. Dürüst ve namuslu bir insandır” dedi.

AK Partili eski milletvekili ve bakan Hüseyin Çelik, Bülent Arınç’a destek verdi.

CHP’ye yakınlığıyla bilinen KRT’de Semra Topçu’nun sunduğu “Haftanın Panoraması” programına katılan AK Parti 58. ve 59. hükümetlerinde Kültür ve Milli Eğitim Bakanı olan Hüseyin Çelik, FETÖ konusundaki açıklamaları kamuoyunda büyük tepki toplayan Bülent Arınç’a destek vererek “Sayın Arınç vicdan sahibi bir insandır. Dürüst ve namuslu bir insandır” dedi.

Arınç’ın açıklamalarından memnuniyet duymalısınız!

“Sayın Arınç bir şey söyledi, hemen ‘efendim sen neden içerde söylemedin, orada söylemedin… Birisi de demiş sen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Konseyi üyesisin. Ya senin kendinden haberin yok. Bülent Bey oradan istifa edeli bir yıldan fazla oldu” diyen Hüseyin Çelik, şunları söyledi:

“Neticede Sayın Arınç vicdan sahibi bir insandır. Dürüst ve namuslu bir insandır. Ve aklına yatmayan, vicdanına yatmayan, hukuka uygun olmadığını düşündüğü, demokrasiye uygun olmadığını düşündüğü; insan haklarına, adalete uygun olmadığını düşündüğü şeyleri çıkıp bir yerde söylüyor. Ya bundan siz memnuniyet duymalısınız. Hemen bir taraftan birileri saldırmaya başlıyor.”

Bizim kurduğumuz bahçeye gecekondu yapmışlar

Çelik, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in 2015 ve 2016 yıllarındaki benzer bir uyarısını hatırlattığını  belirterek, “O zaman CNN Türk’ün bir programında sayın Çiçek’e sordular, ne diyorsunuz diye… Cemil Bey şunu söyledi, dedi ki: ‘Arkadaşlar, soğanın acısını soğanı yiyen değil doğrayan bilir. Bu arkadaşlarımız soğanı doğrayanlardır. Bülent Arınç bey olsun, ben olayım bir çok arkadaşımız AK Parti’yi kuran, AK Parti’yi iktidar yapan  insanlarız. Bizim kurduğumuz bahçede birileri gelip gecekondu yapmış ve oradan abuk subuk şeyler söylüyor. Kusura bakma bu benim de zoruma gidiyor, sayın Arınç’ın da, başkalarının da zoruna gidiyor. Bizim eleştiriye açık olmamız lazım” ifadelerini kullandı.

Mehmet Metiner’den “Kral çıplak” diyen Bülent Arınç’a: Haddini bilsin!

Gökçek’ten şok iddia: Bülent Arınç başbakan olacaktı!

 

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close