Abdurrahman Dilipak, bombayı bıraktı: Kasetler patladı patlayacak gibi

AK Parti'ye yakın olduğu iddia edilen bir ismin görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak’tan dikkat çeken açıklamalar geldi.

AK Parti‘ye yakın olduğu iddia edilen bir ismin görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak’tan dikkat çeken açıklamalar geldi.

AKP’liler hakkındaki yazısı nedeniyle kendisine açılan davayı hatırlatan Abdurrahman Dilipak sosyal medya hesabından “Bana, bize fahişe dedi diye 81 ilde dava açanlar, niye susuyorsunuz. Dilinizi mi yuttunuz” sorusunu yöneltti.

“AK Partili ve KADEMli hanımlar ne zaman ses verecek?”

Dilipak, “AK Parti içindeki FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’lilerden ve onların papatyalarından ne haber. Bu fahişe ve türevlerine karşı peki AK Partili ve KADEMli hanımlar ne zaman ses verecek” ifadelerini kullandı.

Abdurrahman Dilipak, yeni kasetlerin yayınlanacağını iddia ederek şunları yazdı:

 

“Bakın bunun arkası gelecek. VIP ve CIP listeler yolda, siyasetçi, bürokrat, iş adamı, STK’lı, akademisyen, gazeteci, sanatçı, liste kabarık. Adnanilerin, FETÖ’cülerin, Sauna çetesinin ve daha nicelerinin ellerindeki kasetler patladı patlayacak gibi sanki.

İş dünyasının büyüğü ortancası, yeşili, moru, kırmızı, sarısı, karası, beyazı, her renk ve her rengin her tonundan birileri var diyorlar.

Sahi gücünüz onlara değil bana mı yetiyor! Buyurun devam edin, durmak yok, yola devam. Yoksa birileri Mc Kinsey,5G,CoVID, LGBT vd bin intikamı mı bu.”

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close