“Adayın zaafiyetini…” Saadet liderinden cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması!

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayına ilişkin konuşan Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, “Neden ısrarla; aday belli olsun, aday belli olsun, aday belli olsun. Sabret. Belli olacak bir gün” dedi.

MHP ve AK Parti, 2023 seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayını açıklarken, Millet İttifakı’ndaki aday suskunluğu sürüyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu haftalık basın toplantısında altılı masanın cumhurbaşkanı adayına ilişkin konuştu.

Karamollaoğlu, “Net olarak, hukuken seçim tarihi belirlendikten sonra, altılı masa veya muhalefet olarak bizler bir araya gelip bir cumhurbaşkanı adayını açıklarız ama henüz seçim tarihi kesinleşmeden böyle bir adayın şimdiden açıklanması ihtiyacını da duymuyoruz, gereği de yok” dedi.
Karamollaoğlu, şunları söyledi:

“Sabret! Belli olacak bir gün”

“Net olarak, hukuken seçim tarihi belirlendikten sonra, altılı masa veya muhalefet olarak bizler bir araya gelip bir cumhurbaşkanı adayını açıklarız ama henüz seçim tarihi kesinleşmeden böyle bir adayın şimdiden açıklanması ihtiyacını da duymuyoruz, gereği de yok.

Neden ısrarla; aday belli olsun, aday belli olsun, aday belli olsun. Sabret. Belli olacak bir gün. İlle de sayın cumhurbaşkanı adayın belli olmasını istiyorsa, ben orada da bir samimiyet görmüyorum. Çünkü aday ne kadar erken belli olursa o adayın zaafiyetlerini kendisine göre ortaya dökebilmek için önündeki zamanda o kadar geniş olacaktır.

İstedikleri tek sebebi budur diye düşünüyorum.”

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close