Barış Yarkadaş İmamoğlu’nu bombaladı: Senin yüzünden CHP oy kaybediyor!

CHP'li Barış Yarkadaş, katıldığı canlı yayında, İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. Bakan Soylu'nun hacca bile gitmeyip İstanbul'a geldiğini aktaran Yarkadaş, "İmamoğlu'nun son dönemlerdeki tutumu parti içerisinde de beğenilmiyor. Bu tavırları nedeniyle CHP oy kaybediyor. Kendi önündeki anketlerde de 8 puanlık bir düşüş var" diye konuştu.

CHP 26. Dönem İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, TV100’de katıldığı canlı yayında, İBB Başkanı CHP’li Ekrem İmamoğlu‘na tepki gösterdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘nun hacca gideceğini İstanbul için yapılan uyarıların ardından ailesini gönderip kendisinin Türkiye’de kaldığını söyleyen Barış Yarkadaş, İBB Başkanı İmamoğlu’na karşı parti içerisinde duyulan rahatsızlığı anlattı.

İmamoğlu’nun son dönemdeki tutumlarını beğenmiyorum!

Parti içerisindeki en küçük yapılanmalarda dahi İmamoğlu’nun skandallarının konuşulduğunu vurgulayan Yarkadaş, şunları kaydetti:

Bir CHP’li olarak Ekrem İmamoğlu’nun son dönemlerdeki tutumunu beğenmiyorum. İmamoğlu, balıkçı krizinden sonra ne yazık ki 8 puanlık bir oy kaybı yaşadı. Bu araştırmalar, rakamlar kendisinin önünde de var. Yaptığımız eleştiriler o kadar çok yankı buldu ki, CHP’nin çeşitli Whatsapp gruplarında da bu konu çok konuşuldu. İmamoğlu’nun bu tutumu beğenilmiyor.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close