CHP Parti Meclisi karıştı! Aday isyanı…

CHP, Parti Meclisi önceki gün Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Bazı PM üyelerinin Kılıçdaroğlu’na ‘hemen adayımızı açıklayın’ dediği belirtildi.

CHP, Parti Meclisi(PM) önceki gün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Yeni Şafak’tan Nur Banu Aras’ın aktardığına göre; toplantıda Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusu gündeme geldi.

Bazı PM üyelerinin Kılıçdaroğlu’na ‘hemen adayımızı açıklayın’ dediği belirtildi. Kılıçdaroğlu’nun ise adayı açıklamakta henüz erken olduğunu söylediği, adayın ismi için de 6’lı masaya dikkat çektiği ifade edildi. Kılıçdaroğlu’nun “Adayı 6’lı masa belirleyecek” dediği öğrenildi.

“Haziran ayında açıklayalım”

Abdülkadir Selvi ise bugün Hürriyet’te yayımlanan köşe yazısında CHP Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı adayının haziran ayı içinde açıklanması gerektiği görüşünü savunanların olduğunu belirterek şunları kaydetti:

Sonar’ın anketinde gerilerde çıkıyor ama Ekrem İmamoğlu’nun başarısız Karadeniz gezisinden sonra CHP Genel Merkezi’nde Kılıçdaroğlu’nun tartışmasız cumhurbaşkanı adayı olduğu düşünülüyor. İçlerinde CHP’nin adayının Kılıçdaroğlu olduğunu haziran ayında açıklayalım görüşünü savunanlar var. Kılıçdaroğlu ismi açıklansın ki İmamoğlu ve Yavaş aday olmaya cesaret bulamasın diye düşünülüyor. Yani Kılıçdaroğlu’nun ekibinin kafasında bu iş bitmiş gibi. Kılıçdaroğlu’nun mesafe aldığı doğru, İmamoğlu ve Yavaş’ı gerilettiği doğru ama bu iş Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu bitti demeden bitmez.

Her kafadan ses çıkıyor, 6’lı masadan sonuç çıkmaz!

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close