Et ve Süt Kurumu’ndan Kılıçdaroğlu açıklaması

Et ve Süt Kurumu'na randevusuz giden ve burada içeri alınmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kurum yetkililerinden cevap niteliğinde açıklama geldi. ESK açıklamasında, "Randevu talebine 07.04.2022 tarihinde (Perşembe günü) geri dönülmüş, ‘Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci ile görüşmeniz daha uygun olur, zira sizlerin muhatabı kendisidir. Bakanımız gerekli görürlerse görüşmeye bizleri de davet eder’ cevabı verilmiştir" denildi.

Et ve Süt Kurumu’na (ESK) randevusuz giden ve burada içeri alınmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na kurum yetkililerinden cevap niteliğinde açıklama geldi. ESK açıklamasında, “Randevu talebine 07.04.2022 tarihinde (Perşembe günü) geri dönülmüş, ‘Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci ile görüşmeniz daha uygun olur, zira sizlerin muhatabı kendisidir. Bakanımız gerekli görürlerse görüşmeye bizleri de davet eder’ cevabı verilmiştir” denildi.

ESK’nin internet sitesi ve Twitter hesabından, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun kurum önünde açıklama yapmasına yönelik paylaşımda Kılıçdaroğlu’nun 6 Nisan Çarşamba günü kendilerini arayarak randevu talep ettiği aktarılarak şu ifadelere yer verildi:

‘Gerekli cevap verildi’

“Randevu talebine 7 Nisan Perşembe günü geri dönülmüş, ‘Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirişci ile görüşmeniz daha uygun olur, zira sizlerin muhatabı kendisidir. Sayın Bakanımız gerekli görürlerse o görüşmeye bizleri de davet eder.’ cevabı verilmiştir. Sayın Kılıçdaroğlu’nun verilen bu cevaba rağmen Et ve Süt Kurumunun önüne gelerek basın açıklaması yapmasını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.”

Kılıçdaroğlu, beraberindeki heyetle Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğüne gitmiş, randevusu bulunmadığı gerekçesiyle içeri alınmamıştı. Kılıçdaroğlu, Kurum önünde basın açıklaması yapmıştı.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close