İnce’nin partisinde tam 6 isim istifa etti

Memleket Partisi'nde, parti yönetimindeki 6 isim istifa etti. İstifa edenler arasından Memleket Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Gaye Usluer de yer aldı.

Memleket Partisi‘nde, parti yönetimindeki 6 isim istifa etti. İstifa edenler arasından Memleket Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Gaye Usluer de yer aldı.

İstifa eden isimler şöyle:

Memleket Partisi Genel Başkan Vekili ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Gaye Usluer, Memleket Partisi Genel Sekreteri, PM Üyesi Prof. Dr. Hakkı Akalın, Memleket Partisi Parti Meclisi-Danışma Kurulu, PM Üyesi ve Memleket Partisi Kurucu Üyesi Meryem Şengül Kala, Memleket Partisi MYK Üyesi ve Parti Genel Saymanı Serkan Ufuk Akgün, Memleket Partisi MYK Üyesi Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu ve Memleket Partisi Parti Meclisi-Memleket Partisi Kurucu Üyesi Dr. Oğuz Giray.

Parti boşalıyor

Memleket Partisi, kurulmasının hemen ardından büyük istifalar patlak verdi. Partinin Atatürkçü kanadından Teğmen Mehmet Ali Çelebi  parti kurulduktan bir süre sonra görevinden istifa etmişti. Partinin Genel Disiplin Kurulu üyeleri Mustafa Kemal Çiçek ve Tolgahan Erdoğan, “kesin ihraç talebiyle ve tedbirli olarak” Genel Disiplin Kurulu’na sevk edildikten sonra partiden ihraç edilmişti. Çiçek A Haber canlı yayınına katılmış ve muhalefeti sert bir dille eleştirmişti.

Eski yardımcısından Muharrem İnce’ye şok suçlama: Şimdi HDP ile rahat görüşebilirsiniz!

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close