Memleket Partisi’nde gündem kurultay! İstifalar sonrası Muharrem İnce’den açıklama

Partisindeki istifalar sonrası alınan kararı duyuran Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Bu aşamada yaşanan kuruluş sancılardan kurtulmak için Olağanüstü Kurultayımızı toplayacağız” dedi.

Memleket Partisi Sözcüsü ve Genel Başkanvekili Gaye Usluer’in de aralarında bulunduğu altı parti yöneticisinin partiden istifası sonrası gözler genel başkan Muharrem İnce’ye çevrilmişti.

Muharrem İnce’nin Genel Başkanlığını yürüttüğü Memleket Partisi’nin Parti Sözcüsü ve Genel Başkanvekili olan Gaye Usluer ile Memleket Partisi Genel Sekreteri Hakkı Akalın aralarında bulunduğu altı üst düzey yönetici istifa etti. Genel Sayman Serkan Ufuk Akgün, MYK Üyesi Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu, PM Üyeleri Meryem Şengül Kala ve Oğuz Giray da istifa eden diğer isimler oldu.

Kurultay kararını İnce duyurdu

İstifalar sonrası Memleket Partisi Merkez Yürütme Kurulu olağanüstü toplandı. Toplantı sonrası alınan kararı genel başkan Muharrem İnce, sosyal medya hesabından duyurdu. İnce, şunları kaydetti:

“17 Mayıs 2021’de kurduğumuz Memleket Partimiz, yaşadığı tüm sancılı süreçlere rağmen kısa sürede seçime girme hakkını kazandı. Bu aşamada yaşanan kuruluş sancılardan kurtulmak için Olağanüstü Kurultayımızı toplayacağız. Birlikte başaracağız. Geleceğimizi geri alacağız.”

Eski yardımcısından Muharrem İnce’ye şok suçlama: Şimdi HDP ile rahat görüşebilirsiniz!

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close