Kılıçdaroğlu: 5’li çete ile aramı bulmaya yeltenen kim olursa olsun pişman olur

CHP lideri Kılıçdaroğlu: Pişman olursunuz, bu böyle biline. Şimdi varsa cesaretiniz, gelin beni ikna edin. Ama haber yollamayı bırakın.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “5’li çete” söylemini sürdürerek kendisiyle 5 holding arasında aracılık yapmaya çalışanların pişman olacağını söyledi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından ”5’li çete” ile kendisi arasında arabuluculuk yapmaya çalışanlara seslendi. Kılıçdaroğlu, “Pişman olursunuz, bu böyle biline” dedi. CHP lideri, “Şimdi varsa cesaretiniz, gelin beni ikna edin. Ama haber yollamayı bırakın” diye yazdı.

Varsa cesaretiniz gelin beni ikna edin

Kılıçdaroğlu, paylaşımında şunları kaydetti:

“5’li çete ile aramı bulmaya yeltenen sermayedar, holding, piyasa, kim olursa olsun pişman olur; bu böyle biline. Şimdi varsa cesaretiniz, gelin beni ikna edin. Ama haber yollamayı bırakın.”

İhtiyati tedbir getirilmişti

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu; Cengiz Holding, Limak Holding, Kalyon Holding, Kolin Holding ve Makyol Holding için “Beşli çete” diyor. Bu şirketlerin kamudan aldığı ihaleleri gündeme getiren Kılıçdaroğlu’nun “5’li çete” söylemine daha önce hakimlik tarafından ihtiyati tedbir kararı getirilmişti. Kılıçdaroğlu, Mayıs 2022’de de Size sözüm söz. Allah nasip ederse geldiğimizde göreceksiniz, önce bu beşli çeteyi saf dışı bırakacağım” ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close