Siyaset kulisleri hareketlendi! İşte üçüncü ittifakı kuracak partiler

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, üçüncü ittifak kurulacağını söyledi. Sinan Oğan da geçtiğimiz günlerde yüzde 15'lik bir oy oranını hedefleyen 15 partinin bir araya geleceği bir ittifaktan bahsetmişti.

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, Zafer Partisi’nin merkezinde olduğu, 5 partili bir ittifak kurulacağını ifade etti.

Hayırlı olsun

Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Mehmet Ali Kulat, “Yeni bir ittifak geliyor. Zafer Partisi’nin merkezinde olduğu bu yeni ittifakta şimdilik 5 parti var. Hayırlı olsun” dedi.

Partilerin adları belirsizliğini koruyor. Ancak tahminler Zafer Partisi ve Memleket Partisi‘nin aynı ittifakta yer alacağı noktasında…

15 parti yüzde 15’i hedeflemişti

Şu an hiçbir parti içerisinde politika yapmadığını belirten Sinan Oğan yeni bir ittifak çalışması yürüttüklerini belirtti. Oğan, 15 partinin yanı sıra akademisyenlerin, aydınların yer alacağı bir ittifak kurulacağını belirtti. Amaçlarının seçimlerde Türkiye’de kilit bir konuma gelmek olduklarını belirtti. %15 gibi bir oran hedeflediklerini vurguladı. Özellikle bugün bir takım çevrelerin sanki HDP’nin kilit bir partiymiş gibi göstermek istediğini ve bu algıyla mücadele edeceklerini belirtti.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close