İslam Memiş uyardı: Altın için karar verildi!

Kişisel youtube kanalında ekonomi gündemine dair yorumlarda bulunan Memiş, “Şu anda küresel piyasalarda soygun piyasayı var. Altın ve gümüş baskılanıyor. Dünya ekonomileri iyi bir yere gitmiyor. Burada önemli olan varlıklarınızı korumak..." dedi.

Türkiye’nin de aralarında bulunduğu ABD ve Avrupa ülkelerinde on yılların enflasyon rekoru kırılırken, finans piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten dikkat çeken bir uyarı geldi.

Kişisel youtube kanalında ekonomi gündemine dair yorumlarda bulunan Memiş, “Şu anda küresel piyasalarda soygun piyasayı var. Altın ve gümüş baskılanıyor. Dünya ekonomileri iyi bir yere gitmiyor. Burada önemli olan varlıklarınızı korumak…” dedi.

Memiş’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Emtiadaki düşüş kalıcı değil!

♦ Enflasyon rakamları yükselmeye devam ettikçe küresel piyasalardaki bozulmalar devam edecek. Uyarılarım vardı. Amerika’daki enflasyon rakamı yüksek gelince ister istemez değerli metallerde, kripto para piyasasında ve borsalarda bir baskılanma söz konusu. Amerika Merkez Bankası FED 75 baz puanlık faiz artırma beklentisini sürdürüyor.

♦ Verilerden sonra emtialardaki düşüşler kalıcı değil. Koca bir manipülasyon var, koca bir soygun var. Varlıklarınıza sahip çıkın. Bırakın satmayı artırmaya devam edin. Şu anda küresel piyasalarda soygun piyasayı var. Altın ve gümüş baskılanıyor. Dünya ekonomileri iyi bir yere gitmiyor. Burada önemli olan varlıklarınızı korumak.

Kur tuzağına karşı uyanık olun

♦ Önemli olan miktarlarınızı artırmaktır.

♦ Yıl içindeki veya ay içindeki dalgalanmalar değil, miktar üzerinden emtia artırmanın daha önemli bir karar olduğunu düşünüyorum. Ekranlarda gram altın 960 olarak gösteriyor, hayır şu an 992 lira.

♦ Gördüklerinize değil piyasalara inanın. Dolar şu an 17,58 civarında. Kur tuzağına karşı çok uyanık olun.

Dünya bu savaşı konuşacak

♦ Artık dijital hackerlerın savaşlarına hazırlıklı olun. Bundan sonraki süreçlerde bütün sosyal medya hesaplarında ve televizyonlarda dünya hackerların savaşını konuşacak…

♦ Fabrikalara, özel gizli bilgisi olan şirketlere, bankaların sistemlerine büyük bir operasyon yapılacak. Hackerların saldırısı ile korku ve paniği pompalayacaklar. Şu mesajı verecekler: Varlıklarınız güvende değil. Hackerler bankalardan rüşvet alarak bundan vazgeçebilir.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close