CHP’den Ahmet Hakan’a sert çıkış!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'a "Siyaseti sertleştiren Özgür Özel değil, sizin yalan, gerçekleri gizleyen gazeteciliğiniz" dedi.

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel‘in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet hakkında yaptığı açıklamalar sırasında kullandığı ‘saray rejimi‘ ifadesi siyaset kulislerini karıştırmıştı. Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ise gazetedeki köşesinde “Siyasetin sertleşmesi, cepheleşmeyi körüklemekte/Cepheleşmenin körüklenmesi, herkesi kendi siyaset çemberinin içine itmekte/Herkesin kendi siyaset çemberinin içine itilmesi ise CHP’ye hiç mi hiç yaramamakta” ifadelerini kullanmıştı.

Hakan’a sert suçlama!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Ahmet Hakan‘ın “Özgür Özel’in siyaseti sertleştirmesi CHP’nin ne işine yarayacak?” yazısına cevaben “Siyaseti sertleştiren Özgür Özel değil, sizin yalan, gerçekleri gizleyen gazeteciliğiniz” dedi.

Ahmet Hakan’ın CHP ile ilgili yazısına CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç‘tan yanıt geldi. Özkoç, “Akıl verme, gazetecilik yap kardeşim, zaten gazeteciliği iyi yaparsan bu vatana bir Cumhurbaşkanı’nından bile büyük hizmet etmiş olursun. Siyaseti sertleştiren Özgür Özel değil, sizin yalan, gerçekleri gizleyen gazeteciliğiniz” ifadelerini kullandı.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close