ABD’deki olaylarla ilgili çok çarpıcı Türkiye iddiası! ‘İşgal edebilirler’

Siyahi Amerikalı George Floyd'un polis tarafından öldürülmesinin ardından başlayan olaylar dinmek bilmiyor. Araştırmacı, yazar Ali Selman Demirbağ, ABD'nin düşmesi halinde çok kritik gelişmelerin yaşanacağını söyledi.

Siyahi Amerikalı George Floyd‘un öldürülmesinin ardından ABD’de tansiyon yükseliyor. Meydana gelen olayların kürsel bir hesap olduğu öne sürülüyor.

AKİT TV’de ekranlara gelen Söz Meydanı programına katılan Ali Selman Demirbağ, ABD’de düşerse Rusya ve Çin’in dünyaya hükmedeceğini öne sürdü.

“Avrupa’dan Çin’e sıçrayacak!”

Ali Selman Demirbağ, “Şu an dünya hakimiyeti ortada. Maç oynanıyor. Küresel anlamda oynanan mücadele şu an ortada gözüküyor. Bütün askerlerini öne sürdüler. Önceden satranç tahtası gibi piyonları öne sürüyorlardı. Şu an ise filleri ve kaleleri öne sürmeye başladılar. Yani biyolojik silah, ayaklanma ve kıtlık ortaya çıkarıyorlar. Bu ABD’den Avrupa’ya sıçrayacak. Avrupa’dan Çin’e sıçrayacak. Pentagon’un dünya çapındaki askeri gücünü kaybetmemesi lazım. Eğer ABD düşerse Rusya, Ukrayna’yı ve bizi işgal eder. Çin ise Güney Kore ve Japonya’yı işgal edip Avrupa’ya doğru gelir. Buradaki önemli nokta budur. ABD bu yüzden çok önemli bir denge kurdu” dedi.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close