Bahçeli’den Metiner’e destek telefonu! “Bilge Başkan Bahçeli…”

Arınç’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan sözleri sonrası siyaset kazanı kaynamaya devam ediyor. MHP lideri Devlet Bahçeli, Metiner’i arayarak destek verdi.

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti kurucularından Bülent Arınç’ın, “Kral çıplak demenin vakti” sözleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan sözleri sonrası siyaset kazanı kaynamaya devam ediyor. Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Arınç’a tepki göstererek, “Bülent Arınç’ın ismini duymak istemiyoruz, yeter artık. Onu partide tutanlara yazıklar olsun” demesi sonrası MHP lideri Devlet Bahçeli, Metiner’i arayarak destek verdi.

Bahçeli’den Metiner’e destek telefonu

Mehmet Metiner, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı telefon görüşmesi sonrası sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Metiner, şu ifadeleri kullandı:

“Az önce MHP’nin bilge genel başkanı saygıdeğer Devlet Bahçeli aradı. Destek sözleri benim için onurların en büyüğüdür. Kendisine en kalbi şükranlarımı hürmetle arz ederim.”

Arınç Metiner’i hedef aldı

Arınç ise twitter hesabından paylaştığı bir metinle Metiner’in ihraç çağrısına sert bir şekilde yanıt verdi Arınç, “Kifayetsiz muhteris ve müfteri Metiner, sözüm sana!” başlığıyla yayınladığı yazıyı “Sen ne bir Kürt kadar mert ne de bir Müslüman kadar ahlaklısın” ifadelerini kullandı.

Arınç’ın bu sözleri üzerine Metiner ise “Yüreğin yetiyorsa bağlanır karşımızda konuşursun” sözleriyle Arınç’ı TV programına çağırdı.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close