“Bilgi aldım” deyip açıkladı! Erdoğan ‘müjde’yi neden Cuma günü açıklayacak?

Metehan Demir, kendisine gelen bilginin ‘Rezervin kapasitesi, miktarı ve Türkiye’ye ne kadar yetecek’ şeklinde detayların Cuma gününe kadar netleşmesi konusunda üç gün sonranın işaret edildiğini söyledi.

Gazeteci Metehan Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Cuma günü bir müjdemiz olacak’ açıklaması ile ilgili çarpıcı bir detayı paylaştı.

Tuba Atav ve Gürkan Hacır’ın da konuk olduğu Haber Global programında açıklamalarda bulunan Metehan Demir, kendisine gelen bilginin ‘Rezervin kapasitesi, miktarı ve Türkiye’ye ne kadar yetecek’ şeklinde detayların Cuma gününe kadar netleşmesi konusunda üç gün sonranın işaret edildiğini söyledi.

Yetebilirliği konusunda çalışmalar devam ediyor!

Metehan Demir, “Birçok spekülasyon var. İşte yabancı ajanslar bir şeyler diyor. Yurt içinde kabine değişikliği yorumu bile yapanlar var. Yani bunun neresi müjde olabilir? Bana gelen bilgi, rezerv bulundu. Rezervin kapasitesi, miktarı, Türkiye’ye yetebilirliği konusunda çalışmalar devam ediyor. Bu yüzden net bir açıklama için Cuma günü beklendi. Cuma gününe kadar netleşeceği için böyle bir gün verildi” dedi.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close