Ekrem İmamoğlu’ndan ‘zırnık yok’ açıklaması!

"Ekrem'e zırnık yok" hashtagi sonrası eleştirilerin odağındaki İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu twitter hesabından yeni bir açıklama yaptı. İmamoğlu, "Benim size yaptığım bu davetle, akıllarınca dalga geçtiler" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu yıl ki fitre ve zekat ibadetlerinin İBB’ye ödenerek yapılmasını talep ettiği video mesajı sonrası twitter’da “Ekrem’e zırnık yok” hashtagi açılmıştı… Bu hashtag ile çok sayıda vatandaş İmamoğlu’na tepkisini dile getirmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yeni bir açıklama yaptı.

İBB‘ye zekat ve fitre istemesini eleştirenlere yanıt veren İmamoğlu, “Benim size yaptığım bu davetle, akıllarınca dalga geçtiler.” dedi.

“Ekrem’e zırnık yok diye kampanya başlattılar!”

İmamoğlu, “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Hatta ‘Ekrem’e zırnık yok’ diye sosyal medyada kampanya başlatmışlar. Zekat ve fitreleriniz, Ekrem İmamoğlu için değil, yüz binlerce ihtiyaç sahibi ailemiz için” dedi.

“Ama ben yine de teşekkür ediyorum!”

Ama ben yine de zekat ve fitre bağışı çağrımı yaygınlaştıran, belki de ulaşmakta güçlük çekeceğim insanlara videomu ulaştıran bu arkadaşlara çok teşekkür ediyorum” diyen İmamoğlu, açıklamasında “İletişimimi yaygınlaştırmada verdikleri emek sayesinde, eminim katbekat hamiyet sahibi İstanbullu, belediyemize zekat ve fitrelerini bağışlayacak. Allah onlardan da razı olsun.” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close