İmamoğlu’ndan olay Selçuk Bayraktar çıkışı! “Siyasete bulaşmasın”

CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu: Ben böyle bir sürece malzeme olacak birisi miyim. Selçuk Bayraktar'a tavsiyem, bilimle uğraşsın siyasete bulaşmasın

Geçtiğimiz ay, CHP’li Veli Ağbaba, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın (T3 Vakfı) İstanbul Büyükşehir Belediyesi‘nden (İBB) bağış aldığı iddiasını ortaya atmıştı. Olay sonrası CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB’den tekzip bekleyen Selçuk Bayraktar, çağrısına yanıt alamayınca İBB ile vakıf arasında olan protokolü tek taraflı olarak feshettiklerini duyurmuştu.

Bayraktar çağrıda bulunmuştu

Bayraktar önce İBB Başkanı İmamoğlu’ndan çıkıp açıklama yaparak Ağbaba’yı yalanlamasını istemiş, ardından İmamoğlu açıklama yapmayınca da “Haksızlık karşısında susarak yalan ve iftiranın tarafında saf tutanlarla yolumuzu ayırdık. Deneyap öğrencilerimiz endişe etmesin. Eğitimleri en iyi şartlarda devam edecek” demişti. Bayraktar, bu açıklamasıyla İBB ile aralarındaki protokolü iptal etmişti.

“Bilimle uğraşsın!”

İmamoğlu haftalar sonra konuya ilişkin açıklamada bulundu. Polemiğe girmek istemediğini söyleyen İmamoğlu, Fox Tv yayında yaptığı açıklamada insansız hava araçlarının mimarı Selçuk Bayraktar’a akıl verdi. İmamoğlu “Ben böyle bir sürece malzeme olacak birisi miyim. Selçuk Bayraktar’a tavsiyem, bilimle uğraşsın siyasete bulaşmasın” ifadelerini kullandı.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close