‘Kılıçdaroğlu ergen gibi hareket ediyor’

“Ben Kılıçdaroğlu’nun adaylık sebebiyle travmatik bir dönemden geçtiğini düşünüyorum” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Afedersiniz ama ergen biri gibi hareket ediyor”diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde travmatik bir süreçten geçtiğini söyleyerek “Afedersiniz ama ergen biri gibi hareket ediyor” dedi. Soylu, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kullandığıKaçacaklar” ifadesini eleştirdi.

Oyları Büyükelçiler, FETÖ’cüler, akıldâneleri kullanmıyor

Yeni Akit’ten Hacı Yakışıklı’ya konuşan Soylu, “Akıllarından çıkardıkları ve kaçırdıkları bir şey var. Türkiye’de oyları Büyükelçiler kullanmıyor. Yine kaçırdıkları bir şey var, Avrupa’da ve ABD’de kaçak olan Fetö’cüler de oy kullanmıyor. Yine kaçırdıkları bir şey var, ABD’deki akıldâneleri de oy kullanmıyorlar. Bizim vatandaşımız oy kullanıyor ve her şeyi bütün çıplaklığıyla çok net bir şekilde görüyor” diye konuştu.

‘Travmatik bir dönemden geçiyor!’

Ben Kılıçdaroğlu’nun adaylık sebebiyle travmatik bir dönemden geçtiğini düşünüyorum” diyen Soylu, şunları kaydetti:

“Bu travmatik dönemin kendilerinde denge kaybına yol açtığını düşünüyorum. Afedersiniz ama ergen biri gibi hareket ediyor. Bazen ulaşılmak istenen makamların böyle bir hastalığı oluşur. Sayın Kılıçdaroğlu da ahir ömründe böyle bir hedefi kendi kafasına koymuş. Kendi rakiplerini, herkesi biçiyor, parti içerisinde öyle. Partide bu kolay ama halkın önüne düştüğü zaman elbette adamı rezil eder. Ben utanılacak bir durum olduğunu değerlendiriyorum ama bu konuda öyle bir anlayış içerisinde olduğunu da zannediyor değilim. Şu bir gerçek, önümüzdeki bir yılın hararetli olacağını söylemiştim. Önümüzdeki bu bir yılda hararetlerin daha da yükseleceğini düşünüyorum.”

 

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close