Kısıtlamanın kaldırılmasına Davutoğlu ‘tutarsız’, DEVA ‘Allah’a emanet’ dedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta sonu 15 ilde uygulanacak sokağa çıkma yasağı kararını iptal etmesine CHP'li Muharrem İnce ile AK Parti'den kopan siyasilerden tepki geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın hafta sonu 15 ilde uygulanacak sokağa çıkma yasağı kararını iptal etmesine CHP ile AK Parti’den kopan siyasilerden tepki geldi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Twitter hebasından “Dün Sağlık Bakanı sokağa çıkma yasağı yok dedi. Akşam İçişleri Bakanı sokağa çıkma yasağı ilan etti.  Şimdi de Cumhurbaşkanı yasağı kaldırdı. Bu bir yönetim krizi değilse, nedir?” diye yazdı.

Deva Partisi kurucularından Tunahan Elmas ise, yaptığı paylaşımda “Önce sokağa çıkma yasağı olmayacak deniyor, insanlar planını buna göre yapıyor sonra yasak geliyor. Tepki gösterilince Cumhurbaşkanı yasak kararını iptal ediyor. Ne bir koordinasyon var, ne bir plan. Ülke olarak Allah’a emanet gidiyoruz, sonumuz hayrolsun” ifadelerini kullandı.

CHP’nin eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce de kararı eleştirerek ‘Devlet hızlı karar almaz, devlet doğru karar alır. Sağlık Bakanı hafta sonu sokağa çıkma yasağı önerilmedi dedi, İçişleri Bakanlığı sokağa çıkma yasağı ilan etti, “şahsım” sokağa çıkma yasağını kaldırdı. Aklınız yerinde mi?” yorumunu yaptı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener ise Erdoğan’ın twitini paylaşarak yaptığı yorumda “İşte biz bu komiklikler olmasın diye İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem diyoruz…” dedi.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close