“Mansur Yavaş’ın ne olduğu belli değil!”

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, “Yavaş’ın ne olduğu belli değil. Ülkücü mü, sağcı mı, muhafazakâr mı, yoksa başka yerlerden talimat mı alıyor anlamak mümkün değil" dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, “Yavaş’ın ne olduğu belli değil. Ülkücü mü, sağcı mı, muhafazakâr mı, yoksa başka yerlerden talimat mı alıyor anlamak mümkün değil. Geçmişte Bahçeli’ye ağır ithamlarda bulunup, ışığı aldıktan sonra da sanki kökten, babadan, deden CHP’liymiş gibi CHP’lilerden fazla CHP’lilik yapmaya çalışıyor” dedi.

Ankara’da lay lay lom belediyeciliği var

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a sert eleştiriler yöneltti. Akit’in sorularını cevaplayan Özcan, “Yavaş, başkanlık koltuğuna oturduğu günden beri icraatlarıyla Türkiye’nin Başkentinin marka değerini sürekli düşürüyor. Maalesef Yavaş’la birlikte hizmet belediyeciliği dönemi kapandı. Dostlar alışverişte görsün diye Youtube’a reklam veriyor, sosyal medya platformlarına para aktarıyor. Ağaçları heykellere çeviriyor, konserlerle günü kurtarmaya çalışıyor. Ankara’da şu an tam bir lay lay lom belediyeciliği dönemi yaşanıyor” diye konuştu.

Yavaş için makam önemli

Özcan, Akit muhabirinin “Bahçeli’yi partisini CHP’ye benzetmekle suçlayan Yavaş, seçildikten sonra tam bir CHP’li gibi davranmaya başladı, CHP’li olmayı sevdi mi sizce?” şeklindeki sorusuna da şu yanıtı verdi:

Demek ki Yavaş’ın içinde çok büyük bir CHP’lilik varmış. Veyahut koltuk için partinin, davanın ve ideolojinin önemi olmadığını gösterdi. Öyle olmasaydı, geçenlerde Deniz Gezmiş’in, Mahir Çayan’ın yıldönümüydü. Bütün CHP’liler tweet atarken o atamadı. Niye atamadı? Çünkü Ülkücü taraftarlarını küstürmekten korktu. Yavaş’ın ne olduğu belli değil. Ülkücü mü, sağcı mı, muhafazakâr mı, yoksa başka yerlerden talimat mı alıyor anlamak mümkün değil. Geçmişte Bahçeli’ye ağır ithamlarda bulunup, ışığı aldıktan sonra da sanki kökten, babadan, deden CHP’liymiş gibi CHP’lilerden fazla CHP’lilik yapmaya çalışıyor. Ankara’da Çankaya ve Yenimahalle Belediyesi’nden biliyoruz hizmetsizliği, çöpü, çamuru, çukuru. Büyükşehir başkanı da başkenti tam bir CHP zihniyetiyle yönetiyor.

İşportacı gibi davranıyor

Özcan şöyle konuştu:

Son 3-4 aydır Yavaş’a gel Ankara’yı tartışalım diyoruz. Zaten medyaya çıktığı yok. Meclise de gelmiyor. Eleştirildiğinde ya kaçıyor ya da meclis üyelerimizi susturuyor. Mecliste başka, köyde başka, televizyonda başka, yani her yerde başka bir belediye başkanı ile karşı karşıyayız. Mesela vatandaşlarımız, Meclis’te nasıl nobran, nasıl bir diktatör olduğunu orada görebilir. Nasıl ki vatandaş seni seçmişse, Meclis çoğunluğu olarak da bizi seçerek Cumhur İttifakı’na denetleme yetkisini verdi. Buna rağmen önerge bile almıyor. Konuştuğumuz zaman zabıtalarla meclis üyelerimizi tehdit ediyor. Sanki Meclis üyelerimiz işportacı da onları Meclis’ten kovmaya çalışıyor. İki dönem başkanlık yaptığı Beypazarı halkı Yavaş’ın gerçek yüzünü bildiği için seçimde AK Parti birinci parti çıktı. Şimdi tüm Ankara halkı da öğrenmiş oldu.

 

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close