SP’li isim isyan etti! “Alişan kadar konuşulmadı”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, deprem konusunun Alişan’ın trafik kazası kadar ya da Cumhurbaşkanı’nın çekim öncesi ceketinin düzeltilmesi kadar konuşulmadığını ifade etti.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda son günlerde ardı ardına yaşanan depremlerin gündem olmamasını eleştirdi. Son günlerde Doğu Anadolu’da Van ve Ege’de Manisa’da yaşanan depremler, Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri olan deprem felaketini yeniden hatırlattı. Deprem konusunun önemini vurgulayan Arıkan, deprem gündeminin Alişan’ın trafik kazası kadar ya da Cumhurbaşkanı’nın çekim öncesi ceketinin düzeltilmesi kadar konuşulmadığını söyledi.

“Alınması gereken tedbirler; Alişan’ın trafik kazası kadar, Cumhurbaşkanı’nın çekim öncesi ceketinin düzeltilmesi kadar konuşulmuyor!” diyen Saadet Partili Mahmut Arıkan, Van, Manisa ve Marmaris’te gerçekleşen depremlere dikkat çekti. Deprem konusunun Arıkan, “Geç olmadan alınacak tedbirler konuşulmalı…” ifadelerini kullandı.

Alişan 1 milyon TL alacak

Ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz hafta ailesiyle birlikte şahsi otomobiliyle İstanbul’dan İzmir’e giderken kaza geçirmişti. Kazada Alişan ile birlikte araçta bulunan eşi Buse Varol ile 2 yaşındaki oğlu Burak yara almadan kurtuldu. Araçta bulunan yabancı uyruklu çocuk bakıcısı ise hafif yaralı olarak Saruhanlı Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Kaza sonrası aracı kullanılamaz hale gelen Alişan’ın, sigorta şirketinden 1 milyon TL para alacağı öğrenildi.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close