Erdoğan: Bakanımız göreve devam ediyor, Bahçeli’ye teşekkür ediyorum!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Erdoğan, toplantı sonrası açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.Toplantının bitmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs tedbirleri kapsamında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “17 Nisan Cuma gecesi saat 24.00’ten 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00’e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacağını şimdiden duyurmak istiyorum.” dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar:

İçişleri Bakanımızın bu konudaki sorumluluğu üstlenerek gösterdiği hassasiyeti takdirle karşılıyorum ama istifasını kabul etmedim.Terörle mücadele, tabii afetler sonrası yürütülen çalışmalar ve son olarak koronavirüs salgınında kamu güvenliğini sağlamadaki başarılarına yakinen şahit olduğumuz Bakanımız, görevine devam ediyor. Verdiği destekten dolayı Sayın Bahçeli’ye teşekkür ediyorum. Hafta sonları sokağa çıkma yasağını ihtiyaç duyuldukça sürdürme kararı aldım. 17 Nisan Cuma gecesi saat 24.00’ten 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00’e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacağını şimdiden duyurmak istiyorum.

Düşün artık milletin yakasından!

Milletimizin moralini bozmak için gece gündüz çalışanlar, gün gelecek kendi nefret çukurlarında boğulup gideceklerdir. Ülkenin kendilerini tek sahibi sana bu hastalıklı zihniyet sahipleri insanlara diyorum ki ‘Düşün artık milletin yakasından’ milletin değerlerine onuruna yapılan açıklamanın tetikçisi sizsiniz.

Her önlemi alıyoruz

Türkiye Cumhuriyeti, şartlar ne olursa olsun her bir vatandaşının can ve mal güvenliğini temin gibi sağlık, gıda, temizlik malzemesi ihtiyacını karşılayabilecek güce sahiptir. Her önlemi alıyoruz.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close