“Bülent Arınç gemiden indi!”

Arınç’ın son açıklamalarını değerlendiren gazeteci Barış Yarkadaş, “Yarın ki gazetenin başlığını ‘Arınç gemiden indi’ diye atardım” diye konuştu.

AK Parti’de uzun yıllar siyaset yapmış olan eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın Türk Demokrasi Vakfı’nın düzenlediği toplantıda iktidarı yerden yere vururken gazeteci Barış Yarkadaş bu açıklamaların bir itiraf olduğunu söyledi.

“Bir gazete çıkarıyor olsaydık…”

Son dönem açıklanan seçim anketleriyle Bülent Arınç’ın çıkışlarının birbirine bağlantılı olduğunu ifade eden YarkadaşBülent Arınç yaptığı konuşmayla AK Parti’nin kurucu, eski Meclis Başkanı olarak bence bir dönemin kapandığını itiraf etti. Bir gazete çıkarsaydık burada bu konuyu konuştuğumuzda ‘en kısa başlık olarak neyi koyabiliriz. Hangi manşeti atabiliriz’ diye yazı işleri toplantısında konuşsaydık. Yarın ki gazetenin başlığını ‘Arınç gemiden indi’ diye atardım. Arınç Herhangi biri değil o da AKP’nin siyasi misyonunu tamamladığını görüyor” diye konuştu.

“Kral çıplak demenin vaktidir” demişti

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti kurucularından Bülent Arınç, konuk olduğu Türk Demokrasi Vakfı’nın ‘Yeniden’ başlıklı toplantısında bir konuşma yapmış ve burada Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı isim vermeden eleştirmişti. “Şimdi oraya gidersek bir tarafta Kılıçdaroğlu olacak, bir tarafta diğer… Ben böyle bir fotoğrafı nasıl izah ederim diyorlar. Korkuyorlar. Fikirlerine güvenen insanlar hiçbir şeyden korkmaz… Gittikleri yol yol değil” diyen Arınç, “Majestelerinin gazetecileriyle bazen baş başa gelirler, havanın güzelliğinden suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin zamanıdır, bağırmanın zamanıdır. ‘Kral çıplak’ demenin vaktidir” demişti.

Mehmet Metiner’den “Kral çıplak” diyen Bülent Arınç’a: Haddini bilsin!

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close