CHP’li Tanju Özcan Cumhurbaşkanı adayını açıkladı: Şapkasını koysa Cumhurbaşkanı seçilir!

CHP'den ihracı istenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş için "Şapkasını koysa cumhurbaşkanı seçilir" dedi.

Suriyeli mültecilere yönelik uygulamaları ve AK Partili kadın meclis üyesine yönelik söylediği sözlerin ardından CHP’den ihracı istenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanı adayı olması halinde seçimi kazanacağını söyledi.

Hiç konuşmadan prim yapıyor!

Halk TV’de yer alan habere göre “Biz bu milletin bekası için gerekirse kendimizi de yakarız. Koltuğumuzu da bırakır gideriz. Her şey koltuk demek değil” diyen Özcan, şöyle devam etti:

“Ben espri yapınca disipline gidiyorum. Espri zeki insan işidir. Mansur Bey hiç konuşmadan Türkiye’de prim yapıyor. Türkiye’de yükseliyor. Şapkasını koysa cumhurbaşkanı seçilecek. Demek ki hiç konuşmamak gerekiyor.”

Irkçı muhalefet, Yavaş’ı sevdi

Tanju Özcan’ın yanı sıra ırkçı açıklamalarıyla tanınan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da geçtiğimiz aylarda açıklama yaparak 2023’teki Cumhurbaşkanı adaylarının ABB Başkanı Mansur Yavaş olduğunu söylemişti.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close