Şahan Gökbakar’dan İmamoğlu’na tatil tepkisi! “Lan saçmalama…”

Etkisini gösteren sağanak yağış sonrası İstanbul'un Esenyurt ilçesinden büyük hasarlara neden oldu. Evleri ve iş yerlerini su basan vatandaşlar İstanbul’un pek çok bölgesinde büyük çaresizlik yaşadı. Bu sırada tatil yapan İBB Başkanı İmamoğlu'na tepki gösterenlerden biri de Şahan Gökbakar oldu.

Etkisini gösteren sağanak yağış sonrası İstanbul’un Esenyurt ilçesinden büyük hasarlara neden oldu. Evleri ve iş yerlerini su basan vatandaşlar İstanbul’un pek çok bölgesinde büyük çaresizlik yaşadı.

Sel sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valiliği selzedelerin imdadına koşarken, gözler İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nu bir türlü göremedi. Çalışmaları şehir dışından takip ettiğini ifade eden Ekrem İmamoğlu’nun tatilde olduğu ortaya çıktı.

Daha önce yaşanan felaketleri de tatilde karşılayan Ekrem İmamoğlu‘nun bu felakette de tatilini kesip İstanbul’a dönmemesine tepki gösteren isimlerden biri de komedyen Şahan Gökbakar oldu.

 

“Sinir bozucu ya”

Yaşananların komedi filminde olabileceğini söyleyen Şahan Gökbakar, şunları yazdı:

“İstanbul’da yağmur felaketi yaşanırken, arkadaşıma ‘İmamoğlu yine tatildeymiş mesela’ deyip kahkaha attım. O da ‘evet abi, tatilde’ dedi. ‘Yok artık’ dedim. ‘Gerçekten abi’ dedi. ‘Lan saçmalama vallaha mı?’ dedim. ‘Vallaha’ dedi. Komedi filminde olur bu.. Sinir bozucu ya!”

Amerikan televizyonu İmamoğlu’nu topa tuttu!.. “Eskiden yaptığı gibi…”

 

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close