İftarda bunlar konuşuldu: Göçmen meselesi, enflasyon, savaş!

Önceki akşam iftar yemeğinde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin iftardaki gündem maddelerinin göçmen meselesi, enflasyon ve Rusya-Ukrayna savaşı olduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile geçtiğimiz yıl olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Özbek Otağı’nda iftarda bir araya geldi.

Yeni Şafak’tan Osman Özgan’ın haberine göre; iki lider, iftar programı dolayısıyla iç ve dış meselelerle ilgili de fikir alışverişinde bulundu. Erdoğan ve Bahçeli’nin görüşmesinde, Türkiye’nin kalıcı barışın tesisi için çaba gösterdiği Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili son gelişmeler değerlendirilirken, Ukrayna’daki Türk vatandaşlarının durumu, savaşın Türkiye’ye yansımaları gibi konular ele alındı.

Göçmen meselesi de gündemdeydi

Göçmen meselesiyle ilgili de istişarelerde bulunan ittifak ortakları, ekonomik gelişmelerle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, enflasyon, stokçuluk ve fahiş fiyatla mücadele başta olmak üzere ekonomide önümüzdeki süreçte atılması planlanan adımlara ilişkin Bahçeli’yi bilgilendirdiği öğrenildi.

 

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close