Mehmet Metiner’den “Kral çıplak” diyen Bülent Arınç’a: Haddini bilsin!

Katıldığı bir programda Bülent Arınç'a çok sert tepki gösteren Mehmet Metiner, "Başkalarına ayar çekmeye kalmasın! Haddini bilsin" diye konuştu.

Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, katıldığı TV100 yayınında Bülent Arınç‘a çok sert tepki gösterdi.

Bülent Arınç‘ın partiden ihraç edilmesi gerektiğini belirten Mehmet Metiner, “Başkalarına ayar çekmeye kalmasın! Haddini bilsin. Gerçekten de hadsizlikte sınır tanımamaya başladı. İsmini duymak istemiyoruz, inşallah partimizden ihraç olur gider” ifadelerini kullandı.

Arınç “Kral çıplak” demişti

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti kurucularından Bülent Arınç, konuk olduğu Türk Demokrasi Vakfı’nın ‘Yeniden’ başlıklı toplantısında bir konuşma yapmış ve burada Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı isim vermeden eleştirmişti. “Şimdi oraya gidersek bir tarafta Kılıçdaroğlu olacak, bir tarafta diğer… Ben böyle bir fotoğrafı nasıl izah ederim diyorlar. Korkuyorlar. Fikirlerine güvenen insanlar hiçbir şeyden korkmaz… Gittikleri yol yol değil” diyen Arınç, “Majestelerinin gazetecileriyle bazen baş başa gelirler, havanın güzelliğinden suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin zamanıdır, bağırmanın zamanıdır. ‘Kral çıplak’ demenin vaktidir” demişti.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close