“Niye Selahattin Demirtaş’a zulmediyorsunuz?”

CHP'li Özkan, "Selahattin Demirtaş niye orada yatıyor? Selahattin Demirtaş silahlı bir mücadeleyi savunmuyor ki. Selahattin Demirtaş barıştan yana" şeklinde konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, katıldığı televizyon programında, HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş‘ı “O barıştan yana” diyerek savundu.

CHP’li Özkan’ın ifadeleri şu şekilde:

“Selahattin Demirtaş barıştan yana bir insan. Biz kendisiyle Edirne cezaevinde beş saat konuştuk. Benden ayrı düşünen bir insan değil. Ya kardeşim bu insanlara haksızlık etmeyin. Selahattin Demirtaş niye orada yatıyor? Selahattin Demirtaş silahlı bir mücadeleyi savunmuyor ki. Selahattin Demirtaş barıştan yana. Niye Selahattin Demirtaş ‘a bu zulmü yapıyorsunuz?”

Cumhuriyet mitingleriyle Türkiye’yi kucaklarım

CHP’li Tuncay Özkan’ın skandal beyanları bunla da sınırlı kalmadı. Özkan, 6-8 Ekim olaylarının eli kanlı faili Selahattin Demirtaş ve merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ı aynı minvalde değerlendirdi.

“Tuncay Özkan olarak tekrar Cumhuriyet Mitingi yapar mısınız?” sorusunu yanıtlayan CHP İzmir Milletvekili, “Kürsüye Necmettin Erbakan ile Selahattin Demirtaş’ı çıkartırım, onları konuştururum. Toplumu, Türkiye’yi bütünüyle kucaklarım” dedi.

 

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close