Tuğçe Kazaz: Batıl güçler CHP’yi sopa olarak kullanıyor

"Birinci Kemal dönemi bitti, İkinci Kemal dönemi başladı" diyen Kazaz, "CHP bu topraklar için bir zarar, bir güvenlik sorunu" şeklinde konuştu.

TVNET ekranlarında yayınlanan Sert Sorular programının bu haftaki konuğu olan eski manken Tuğçe Kazaz, CHP’nin HDP ile birlikte hareket etmeye başlamasıyla birlikte kuruluş çizgisini kaybettiğini söyledi. “Birinci Kemal dönemi bitti, İkinci Kemal dönemi başladı” diyen Kazaz, “CHP bu topraklar için bir zarar, bir güvenlik sorunu” açıklamalarında bulundu.

Birinci Kemal dönemi bitti, ikinci Kemal dönemi başladı

CHP’nin HDP ile birlikte hareket etmesiyle birlikte kuruluş çizgisini kaybettiğini söyleyen Kazaz, “Maltepe mitingiyle beraber birinci Kemal dönemi bitti, İkinci Kemal dönemi başladı CHP’nin içerisinde. Hepsini tavsiye etti ve Cumhuriyetin sert bir şekilde karşısında durduğu ne kadar argüman varsa hepsiyle barıştı. Bakın dikkat edin, Kürtler onlar için sert bir argümandı. Hiçbir zaman taviz vermediler. Bu topraklarda Kürtçe şarkı dinlenemedi, yıllarca sosyal yardım gitmedi. Baskı altında kaldılar. İnsanlar İstiklal mahkemelerinde asıldı. Bunları objektif olarak söylüyorum. Yanlış anlaşılmasın. Bunları bilgi olarak söylüyorum. Bir bakıyorsunuz partisinin belediye başkanı, Abdullah Öcalan’ın portresinin altında poz verenlerle yan yana. PKK’lıların cenazesinin kullanıldığı sanat oluşumunun içerisinde yine fotoğraf karesinde. Yeri geliyor Atatürk portresinin arkasına sığınıyorlar ve orada poz veriliyorlar. Bunların açıklanması lazım. Bu noktadan baktığım zaman, CHP bu topraklar için bir zarar, bir güvenlik sorunu. ” açıklamalarında bulundu.

CHP ve HDP niye birleşti

Taha Hüseyin Karagöz’ün “Türkiye’nin en çok oy alan ikinci partisi.” cevabı üzerine ise, “Bu durum gerçekleri ortadan kaldırıyor mu?” dedi.

Kazaz, “HDP bugün ne istiyor? HDP bugün bir devlet istiyor değil mi? Açıkca söylüyorlar Abdullah Öcalan’ın heykellerini dikmek istiyoruz. Kürdistan istiyoruz. Büyük İsrail projesine hizmet edecek bir uydu devleti istiyorlar. CHP ve HDP niye birleşti?” diye ifade etti.

Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı olan çizgisini kaybetmiş durumda

Kazaz,”Masanın kendisi mi acaba HDP? O masada HDP’nin kendisi oturmuyor ama masanın kendisi mi? Peki niye Ekrem İmamoğlu’na bütün Kandil ve terörist başları oy istedi? Baktığınız zaman CHP çizgisini kaybetmiş durumda. Atatürk’ün İlke ve Inkilaplarına bağlı olan çizgisini kaybetmiş durumda” açıklamasında bulundu.

“CHP’ye oy vermiyorum çünkü ülkemi seviyorum” şeklindeki sözlerine açıklık getirdi.

Bilinçli olarak kimsenin gidip ‘Ülkemi sevmiyorum CHP’ye oy vereyim’ demeyeceğini söyleyen Kazaz, “Zaten CHP’nin, HDP’nin, Millet İttifakı’nın aslında altılı masanın hangi sisteme hizmet ettiğini insanlar idrak etse gerçekten ülkesini, vatanını, milletini seviyorsa hangi inançtan olursa olsun fark etmez… Evlatlarınız varsa, gelecek nesillere ilimin, bilimin içinde olduğu olduğu bir gelecek bırakmak istiyorsanız, barış içinde yaşayacak bir ülke olarak yaşayacak bir ülke bırakmak istiyorsanız. Ben bu insanlara ülkesini sevenler diyorum. CHP başta olmak üzere bu Millet İttifakı’nın tüm bu ekibin ne yapmaya çalıştığını anlasa insanlar…” dedi.

Batıl güçler CHP’yi sopa olarak kullanıyor

“Ne yapmaya çalışıyorlar?” sorusuna yanıt veren Kazaz, “Türkiye şu anda çok ciddi bir savaş veriyor. Dört bir tarafta savaş veriyor. Bugün Türkiye’nin etrafında kuşanmış karakol devletler var. Bugün konuşlanmadılar ama bugünlerde çok fazla harekete geçtiler. Ermenistan bunlardan bir tanesi. ABD ve Rusya’nın konumunda. Baktığınızda bugün 100 bin kişilik bir ordu oluşturduğu söylenen ve silah yığılan YPG ve PYD’ye Amerika’nın silah yığdığı ve Suriye’de, Kuzey Irak’ta bulunan oradaki ordu bunlardan bir tanesi yapılmaya çalışılıyor. İsrail bunlardan bir tanesi. Yunanistan bunlardan bir tanesi. Dolayısıyla Türkiye’nin dört bir tarafından bunlar karakol devlet olarak yerleştiriliyor. Türkiye bir savaşın içine çekilmek isteniyor” diye konuştu.

Millet İttifakı ile emellerine ulaşmak istiyorlar

Ne zaman Türkiye’nin kendi ayakları üzerinde durmaya çalışsa ülkenin etrafını saran batıl güçlerin CHP’yi sopa olarak kullandığını belirten Kazaz, “Şu anda da Millet İttifakı’nı iktidara getirerek emellerine ulaşmak istiyorlar.” ifadelerini kullandı.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close