Hakan Ural’dan Z kuşağı çıkışı: Oy kullanmamalılar!

Televizyon yorumcusu Hakan Ural, Z kuşağının olgunlaşmış bir ideolojik fikrinin olmadığını savunarak "Oy kullanmamaları lazım bence" ifadelerini kullandı.

Televizyon yorumcusu Hakan Ural, Türkiye’de gelecek seçimlerin en önemli belirleyicilerinden biri olması beklenen Z kuşağıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“Oy kullanmamaları lazım”

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının yorumcusu oyuncu Hakan Ural dikkat çeken açıklamalarda bulundu. “Z kuşağı eski siyasetçileri ne kadar tanıyor?” başlığıyla yapılan bir sokak röportajını değerlendiren Ural, Z kuşağı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin kendisiyle ilgili yakın geçmişini bilmiyorsun, geçmişini bilmiyorsun. Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun, idelolojik olarak olgunlaşmış düşüncen ve fikrin yok ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Ben rica ediyorum gerçekten, bu farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım bence.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close