Önce Mansur Yavaş, sonra İmamoğlu…

Erdoğan’ı kim zorlar sorusuna cevap veren Genar Araştırma Şirketi Başkanı İhsan Aktaş, “Yaklaşanlar arasında Mansur Yavaş, sonra Ekrem İmamoğlu, sonra diğerleri…” karşılığını verdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 1 yıl kala yeni iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun önderlik ettiği 6’lı masa bu hafta sonu yeniden toplanacak. Gündemde ise Millet İttifakı’nın adayının kim olacağı sorusu var. Kılıçdaroğlu’nun ‘adaylık‘ sinyallerinin ardından toplantı daha da kritik hale geldi.

Kamuoyu araştırmacısı İhsan Aktaş ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı şansı olabilecek adayın Mansur Yavaş olduğunu söyledi.

Yavaş, İmamoğlu ve diğerleri…

Cem Küçük ile Günaydın Türkiye programına katılan Genar Araştırma Şirketi Sahibi İhsan Aktaş konuya ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

İhsan Aktaş, aday konusunda Kılıçdaroğlu öne çıksa bile 6’lı masanın bir hayli zorlukları olduğunu söyledi. CHP’nin kendi içinde bir yarışı olduğuna dikkat çeken Aktaş, “Bu süreçte birkaç sekme göreceğiz. Öncelikle CHP içinde yarışacak. Sonra İYİ Parti ile CHP arasında bir müzakere olacak. Daha sonra DEVA Partisi, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi ile görüşülecek. Bu üç partiyi de CHP yetiştirdi. Bir aday bulur ve sahneye çıkarırlar. Ancak son bir aydır İYİ Parti’de tutukluk görüyorum” dedi. Erdoğan’ı kim zorlar sorusuna cevap veren Aktaş, “Yaklaşanlar arasında Mansur Yavaş, sonra Ekrem İmamoğlu, sonra diğerleri…” karşılığını verdi.

 

 

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close