Nevşin Mengü: Ayı oğlu ayı, şerefsiz adam! Kadın, insan her kimsen…

Muhalif kimliğiyle tanınan gazeteci Nevşin Mengü, ormanlık alanlara bira şişelerini ve çöplerini bırakanlara "Ayı oğlu ayı, şerefsiz adam" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Muhalif kimliğiyle tanınan gazeteci Nevşin Mengü, ormanlık alanlara bira şişelerini ve çöplerini bırakanlara “Ayı oğlu ayı, şerefsiz adam” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Muhalif gazeteci Nevşin Mengü’nün, İzmir’de gittiği bir ormanlık alanda şahit olduğu manzaraları izleyicilerine aktarırken kullandığı cümleler dikkat çekti. Kuru iğne yaprakları arasına atılan bira şişelerini izleyicilerine gösteren Mengü, bazı vatandaşların sorumsuzluğuna tepki gösterdi.

“Ayı oğlu ayı, şerefsiz adam”

Kendisine ait youtube kanalında konuşan Mengü, ayyaşların sorumsuz hareketine karşı “Ayı oğlu ayı, şerefsiz adam” ifadelerini kullandı.

Mengü şunları söyledi:

“İzmir çevresinde bir ormana gittim ben ve bu ormanda gördüklerimi göstermek istiyorum ben size Allah aşkına. Bakın sigarasını içmiş atmış, bira içmiş, cam şişe fırlatmış atmış. Sonra her orman yangınında yok Suriyeliler yaktı yok teröristler yaktı, yok bilmem ne, komplo teorisini biri bin götürüyor. Al bak düşmüş çam iğneleri kurumuş içinde bira şişesi… Be kardeşim ayılardan özür diliyorum ayı oğlu ayı… Yani ya da şerefsiz adam… Kadın, insan, her kimsen…

“Ayı oğlu ayı içmiş şişeyi atmış ormanın içine!”

Yanıyor her yer, hava 40 küsür derece… Bira şişesi içilip atılır mı? Sonra orman yansa tererö diye herkes galayana gelecek Afgan avına çıkacak. Bunu kim içmişse içmiş ayı oğlu ayı içmiş şişeyi atmış ormanın içine!”

“İlkokulda da mı görmedin, mercek görevi görüyor”

Buradan yangın çıkarsa çıkacak işte. Ben gördüğümü topladım bi de göremediğim vardır. Adap yok inanılmaz… Ormana atılır mı, ilkokulda da mı görmedin? Güneş üzerine vurunca mercek görevi görüyor ve yangın çıkarıyor. Basit yani.”

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close