İşte Tanju Özcan’ın yeni partisi… Görüşmeler sürüyor

Kesin ihraç talebi ile disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, Zafer Partisi ile görüştüğü iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yeni partisini bulduğu iddia edildi. İstiklal gazetesi yazarı Nur Batu, CHP’li Özcan’ın Zafer Partisi ile yakın temas içinde olduğunu yazdı.

Kaynaklar doğruladı

Tanju Özcan toplumun tüm kesimleri ile helalleşmek adına yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve partisine varlığı ile zarar verebilecek bir konuma geldi” diyen Batu, “Görüştüğüm kaynaklar, Tanju Özcan’ın Zafer Partisi ile yakın temas içinde olduğu ve siyasi hayatına ‘mülteciler deyince’ akla gelen Zafer Partisi ile devam edeceğini doğruladı” ifadelerini kullandı.

Irkçılıkla suçlanıyorlar

Türkiye’deki Suriyeli ve yabancı karşıtlığının simgesi haline gelen Ümit Özdağ’ın liderliğini yaptığı Zafer Partisi, sosyal medya sitelerinde örgütlü bir şekilde mülteci karşıtlığı yapıyor. Son günlerde artan Suriyelilerin katledilmesi hadiseleriyle alakalı da parti ve Özdağ suçlanıyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da son olarak geçtiğimiz günlerde ilin önemli meydanlarına astığı pankartlarla mültecilere “Ülkenize dönün” çağrısında bulunmuştu. Özcan’ın diğer icraatları arasında yabancıların evliliğini pahalı fiyatla gerçekleştirmesi ve yabancılara suyu yüksek ücretten satmak gibi eylemler var.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close